Våra medarbetare

Med lång erfarenhet, gedigen kunskap och stort engagemang skräddarsyr vi processen efter våra uppdragsgivares behov.

Partners

team member

Ylva Dahl

VD/CEO chefsrekryterare, organisations- och ledarutvecklare

Ylva är VD på Tarasso och verkar inom chefsrekrytering, organisations- och ledarutveckling samt personbedömning. Ylva har lång och kvalificerad chefserfarenhet från offentlig sektor. Hon har också erfarenhet av uppdrag och styrelsearbete i stiftelser, bolag och privata näringslivet. Ylva har akademisk examen Bachelor of Education, statlig rektorsexamen samt universitetsstudier inom lärande, IT och kommunikation.

team member

Patrik Lindroth

chefsrekryterare, organisationsutvecklare

Patrik har 15 års erfarenhet från ledande befattningar inom kommunal verksamhet och över 10 års erfarenhet från chefsrekrytering inom offentlig sektor. Patrik har en fil.kand. i psykologi med inriktning arbets- och organisationspsykologi och är certifierad av efpa, European Federation of Psychologists´ Associations, samt styrelseledamot i HRK, Sveriges Branschförening för HR-konsulter.

Konsulter

team member

Rickard Malmberg

chefsrekryterare, specialistrekryterare

Rickard är utbildad civilekonom med en magisterexamen inom management från Högskolan Borås samt utbildad i internationell försäljning och marknadsföring från Sälj- & Marknadshögskolan i Göteborg. Senaste yrkeserfarenheter är som konsultchef inom bemanningsbranschen med ansvar för personal, rekrytering, försäljning och kundutveckling.

team member

Håkan Olsson

chefsrekryterare, managementkonsult, personbedömning

Håkan har 30 års erfarenhet som konsult med inriktning chefsrekrytering och management. Han har även erfarenhet som ledare inom offentlig sektor och offentligt ägda aktiebolag/stiftelser. Håkan är utbildad socionom och är certiferad av DNV-GL, efpa, HRK och STP.

Konsulter

team member

Stefan Pettersson

konsult

Stefan är ingenjör och har med sig mer än 30 års erfarenhet av ledarskap från industrin där han varit Vice President Engineering i bolag som Kongsberg Automotive, GM och Saab Automobile. Arbetsuppgifterna de senaste 20 åren har varit av en global karaktär med personal i alla världsdelar där mycket kunskap om kulturella aspekter införskaffats.

team member

Annchen Kull

chefsrekryterare, managementkonsult, personbedömning

Annchen har varit en del av Tarasso sedan 2009 och arbetar med inriktning chefsrekrytering och management. Hon har erfarenhet från både privat och offentlig sektor samt offentligt ägda aktiebolag. Annchen har tidigare arbetat i marknadsorienterade roller och är certifierad rekryteringskonsult av DNV-GL samt licensierad användare av Assessios Begåvningstester, Hogans Assessments System, Map och PJP.